Jasse Junkkarin seminaari

Catch-painin salat

Naamalukko, varvasote, nellson, haarakiristys ja niskalenkki. Nämä ja monta muuta tekniikkaa opit Brasilialaisen jujutsun mustanvyön, Jasse Junkkarin Catch-paini seminaarilla.

Catch-as-Catch-Can-paini on modernin vapaapainin ja show-painin kantamuoto. Se oli suosittu urheilu- ja viihdemuoto 1900-luvun alun Amerikassa jossa monet suomalaisetkin menestyivät ammattipainijana. Catch vaikutti myös sambon, judon ja jopa brasilialaisen jujutsun kehitykseen – BJJ:n kummisetä Mitsuyo Meada otteli monia otteluita Catch-säännöillä ja Catch-painijoita vastaan kierrellessään maailmaa.

Vapaaottelun ja BJJn suosion myötä Catch-paini on uudella vuosituhannella kokenut ylösnousemuksen. Junkkari on tutkinut lajin historiaa ja tekniikoita vuosia sekä käynyt tyylin syntysijoilla Englannissa harjoittelemassa viimeisen vanhanliiton Catch-valmentajan Roy Woodin ohjauksessa, legendaarisella Snake Pit salilla.

Seminaarilla keskitytään positioihin ja tekniikoihin joita perinteisesti vierastetaan brasilialaisessa jujutsussa. Junkkari opettaa suosikki tekniikkansa -kääntönsä ja lopetuksensa – kilpikonnasta alta ja päältä sekä niskalenkistä.

Harjoitusajat: 13.00-14.30 ja 16-17.30

Defendo Mikkeli ryn jäsenet 15€
Muut 35€ tai 20€/harjoitus.
Paikkoja rajoitetusti

ilmoittautuminen:
defendomikkeli@gmail.com

Kategoria(t): Uncategorized. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.